Go Back
+ servings
Ecetes almapaprika

Ecetes cseresznyepaprika

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Ecetes cseresznyepaprika.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Teljes idő 20 perc
Fogás köret
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 186 kcal

Hozzávalók
  

Felöntőlé 1 literhez:

Elkészítés
 

  • A cseresznyepaprikát átválogatjuk, szárát rövidre vágjuk, megmossuk és lecsöpögtetjük, majd tiszta, száraz üvegekbe rakjuk.
  • Elkészítjük a felöntőlevet: A szükséges mennyiségű vízhez hozzáadjuk a sót, az ecetet, beletesszük a borsot, a mustármagot és a babérlevelet, és felforraljuk. A felöntőlevet forrón a paprikára öntjük.
  • A paprikákra tartósítószert szórunk, majd az üvegeket celofánnal lezárjuk, majd száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Ecetes cseresznyepaprika-hoz!

Tápérték

Kalória: 186kcalSzénhidrát: 37gFehérje: 6gZsír: 3gTelített zsír: 0.5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 1gNátrium: 5841mgKálium: 1207mgÉlelmi rost: 13gCukor: 22gVitamin A: 15979IUVitamin C: 643mgKalcium: 105mgVas: 5mg
Keyword savanyúság
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!