Go Back
+ servings
Milánói borjúborda

Milánói borjúborda

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Milánói Borjúborda.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 35 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 1258 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A borjúkarajt nyolc szeletre vágjuk, kiverjük, majd megsózzuk. Az ínakat bevagdossuk, hogy sütés közben ne göndörödjön fel.
  • A hússzeleteket először lisztbe forgatjuk, aztán felvert tojásba mártjuk, majd a parmezán sajttal összekevert zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Egy serpenyőben bő, forró olajat hevítünk és a hússzeleteket rövid idő alatt mindkét oldalukon barnáspirosra sütjük. Miután kész, a húsokat papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat lecsöpöghessük.
  • A milánói spagettit az utasításnak megfelelően megfőzzük.
  • Egy tálra a milánói spagettit helyezzük, megszórjuk reszelt sajttal és mellé rakjuk a kisütött húsokat.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Milánói Borjúborda-hoz!

Tápérték

Kalória: 1258kcalSzénhidrát: 134gFehérje: 61gZsír: 15gTelített zsír: 11gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 10gTrans Fat: 0.02gKoleszterin: 218mgNátrium: 786mgKálium: 422mgÉlelmi rost: 6gCukor: 6gVitamin A: 275IUKalcium: 370mgVas: 6mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!