Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Barlahidai cupita
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Barlahidai cupita.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
35
perc
perc
Teljes idő
45
perc
perc
Fogás
deszert
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
378
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
30
dkg
liszt
2
db
tojás
2.5
dl
tej
só
2
dkg
vaj
Elkészítés
A tojásokat verjük fel a tej egy részével.
Keverjük bele a lisztet, és fakanállal dolgozzuk simára.
Öntsük hozzá a megmaradt tejet, és keverjük palacsinta sűrűségűre.
Öntsük a masszát zsírozott tepsibe.
Locsoljuk meg az olvasztott vajjal, és süssük meg forró sütőben.
Szórjuk meg cukorral (opcionális).
Vágjuk nagy kockákra, és tálaljuk forrón.
Megjegyzés
Jó étvágyat a
Barlahidai cupita
-hoz!
Tápérték
Kalória:
378
kcal
Szénhidrát:
60
g
Fehérje:
13
g
Zsír:
9
g
Telített zsír:
5
g
Többszörösen telítetlen zsír:
1
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
2
g
Trans Fat:
0.2
g
Koleszterin:
100
mg
Nátrium:
573
mg
Kálium:
206
mg
Élelmi rost:
2
g
Cukor:
3
g
Vitamin A:
345
IU
Kalcium:
102
mg
Vas:
4
mg
Keyword
Barlahidai cupita, desszert, Liszt, Magyar konyha, só, Sütés, Tej, tojás, Vaj
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!