Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Almás céklasaláta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Almás céklasaláta.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
1
óra
óra
Teljes idő
1
óra
óra
15
perc
perc
Fogás
köret
Konyha
Magyar
Mennyiség
6
főre
Kalória
322
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
50
dkg
alma
50
dkg
cékla
160
g
majonéz
olaj
ecet
fekete bors
őrölt
Elkészítés
A céklát megfőzzük.
Miután megfőtt és kihűlt, kockákra vágjuk.
Egy kis tálban összekeverjük az olajat, az ecetet, a sót és a borsot.
A céklát beleforgatjuk az olajos-ecetes keverékbe, jól elkeverjük.
A meghámozott almát szintén felkockázzuk.
Egy nagy tálban összekeverjük a céklát, az almát és a majonézt, míg jól el nem vegyülnek.
A salátát lehűtjük a hűtőben.
Tálaláskor hidegen kínáljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a
Almás céklasaláta
-hoz!
Tápérték
Kalória:
322
kcal
Szénhidrát:
20
g
Fehérje:
2
g
Zsír:
27
g
Telített zsír:
4
g
Többszörösen telítetlen zsír:
14
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
9
g
Trans Fat:
0.1
g
Koleszterin:
11
mg
Nátrium:
236
mg
Kálium:
379
mg
Élelmi rost:
5
g
Cukor:
14
g
Vitamin A:
94
IU
Vitamin C:
8
mg
Kalcium:
24
mg
Vas:
1
mg
Keyword
alma, Cékla, Céklasaláta, Ecet, Majonéz, saláta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!