Összekevered a száraz hozzávalókat (kókuszliszt, kakaópor, szódabikarbóna, só). A tojásokat felvered a folyékony hozzávalókkal (kókuszolaj, juharszirup, kávé, vaníliaaroma), majd hozzáadod a száraz keveréket. Egy 25 cm-es, sütőpapírral bélelt tortaformában, 175°C-ra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt megsütöd. Utána hagyod kihűlni és kettévágod.
A zselatint beáztatod a vízbe, majd közepes lángon melegíted, amíg fel nem oldódik. A túrót, citromhéjat, -levet, kókusztejet, és eritritet turmixgépben sima krémmé dolgozod, a csokoládét kivéve. A végén beleforgatod a csokoládét is.
Az alsó tésztalapot visszateszed a formába, rákened a túrókrém felét. Ráhelyezed a félbevágott banánokat 2-3 cm-es résekkel. Rákened a maradék krémet, majd befeded a második tésztalappal.
2-3 órára, de még jobb egy egész éjszakára hűtőbe teszed.