Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Sárgarépa chiffon torta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sárgarépa chiffon torta.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
30
perc
perc
Sütés/főzés
45
perc
perc
Teljes idő
1
óra
óra
15
perc
perc
Fogás
desszert
Konyha
Amerikai
Mennyiség
8
főre
Kalória
141
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
2.2
dl
szójatej
1
g
lenmagliszt
12
ml
kókuszolaj
15
ml
juharszirup
1
dkg
zabliszt
6
g
sütőpor
15
dkg
liszt
1
dkg
mandulaliszt
6
dkg
sárgarépa
pürésített, fött
35
ml
szőlőmagolaj
Elkészítés
Keverd össze a lenmaglisztet a szójatejjel és tedd félre.
Egy tálban keverd össze a tortalisztet, zablisztet, mandulalisztet és a sütőport.
Egy másik tálban kombináld a szőlőmagolajat, juharszirupot, kókuszolajat a szójatejes keverékkel, és alaposan keverd össze.
Szitáld bele a száraz hozzávalókat a nedves keverékbe három részletben, majd keverd hozzá a sárgarépa pürét.
Öntsd a tésztát egy csőrös zsákba, és nyomd bele egy sütőforma mélyedéseibe.
Kopogtasd meg a formát és rajzolj köröket a tésztával egy tortateszterrel a légbuborékok eltávolításához.
Süsd 180°C-on (356°F) 45 percig, amíg elkészül.
Megjegyzés
Jó étvágyat a
Sárgarépa chiffon torta
-hoz!
Tápérték
Kalória:
141
kcal
Szénhidrát:
18
g
Fehérje:
3
g
Zsír:
6
g
Telített zsír:
2
g
Többszörösen telítetlen zsír:
3
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
1
g
Nátrium:
99
mg
Kálium:
89
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
2
g
Vitamin A:
1361
IU
Vitamin C:
2
mg
Kalcium:
93
mg
Vas:
1
mg
Keyword
Chiffon torta, Édes sütemény, Egészséges desszert, Juharszirup, Kókuszolaj, Légies textúra, Lenmagliszt, Liszt, Mandulaliszt, Sárgarépa, sütőpor, Szójatej, Szőlőmagolaj, Vegán, Zabliszt
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!