A lisztet, a vajat, a porcukrot és a kakaóport a tálban robotgéppel addig keverjük, amíg zsemlemorzsa szerű nem lesz. Ekkor hozzáadjuk a tejet, és addig keverjük, amíg tésztává nem áll össze.
Enyhén lisztezett nyújtódeszkán simára gyúrjuk. A tésztát 8 egyenlő részre osztjuk, és enyhén lisztezett sodrófával adagonként 4 mm vastagra nyújtjuk. Egy 3 cm mély, 8 cm-es kerek bordázott süteményformába belenyomunk egy tésztát, és a felesleges részt levágjuk. Kivesszük a tésztát, félretesszük, és a többivel is így járunk el.
Az így kapott kis tésztaformákat a hűtőbe tesszük pihenni. A sütőt 200°C fokra előmelegítjük. A kis tésztaformákat sütőpapírral kibéleljük és rizzsel vagy szárított babbal megtöltve a tepsibe helyezzük. 15 percig sütjük.
A sütőből kivéve eltávolítjuk a rizst vagy babot, majd további 10 percre visszatesszük a sütőbe sülni (amíg ropogós nem lesz). A sütő hőmérsékletét 180 fokra csökkentjük.
A csokoládét és a tejszínt egy serpenyőben alacsony lángon összekeverjük. Fém kanállal néha megkeverve addig melegítjük, amíg a csokoládé megolvad és a keverék sima nem lesz.
Ezután félretesszük egy kicsit hűlni. Hozzáadjuk a tojást és alaposan kikeverjük. Az így kapott csokis keveréket a tésztába töltjük és a 180°C fokos sütőben 15-20 percig sütjük.
A habcsókhoz elektromos habverővel egy tiszta száraz edényben addig verjük a tojásfehérjét, amíg ?be nem csúcsosodik?. Fokozatosan hozzáadjuk a cukrot és addig verjük, amíg a cukor feloldódik és a keverék sűrű, fényes nem lesz.
A habcsókot a sütemények tetejére halmozzuk és a sütőbe tolva 5-6 percig sütjük. Ezután 30 percre félretesszük hűlni.