Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Báránycomb fokhagymakrémmel
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Báránycomb fokhagymakrémmel.
4
Értékelés
2
szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
1
óra
óra
Teljes idő
1
óra
óra
15
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
6
főre
Kalória
308
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1
kg
báránycomb
2
dkg
vaj
3
gerezd
fokhagyma
3
dl
tejszín
kakukkfű
babérlevél
só
fekete bors
őrölt
Elkészítés
Tisztítsuk meg a húst, vagdossuk be, kenjük be vajjal és tegyük egy tűzálló tálba.
Helyezzük a megtisztított fokhagymát a bárány köré, hintsük meg kakukkfűvel és adjuk hozzá a babérlevelet is.
Locsoljunk köré 2 deci vizet és előmelegített sütőben 1 óráig süssük. Közben locsolgassuk, a vége felé pedig fűszerezzük meg sóval és borssal.
A fokhagymákat jól passzírozzuk össze, dolgozzuk össze, valamint melegítsük fel a tejszínnel és kínáljuk a bárányhoz.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Báránycomb fokhagymakrémmel-hez!
Tápérték
Kalória:
308
kcal
Szénhidrát:
3
g
Fehérje:
36
g
Zsír:
16
g
Telített zsír:
8
g
Többszörösen telítetlen zsír:
1
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
5
g
Koleszterin:
132
mg
Nátrium:
319
mg
Kálium:
84
mg
Élelmi rost:
0.4
g
Cukor:
0.1
g
Vitamin A:
400
IU
Vitamin C:
1.7
mg
Kalcium:
60
mg
Vas:
4.3
mg
Keyword
Babérlevél, Báránycomb, fekete bors, fokhagyma, Kakukkfű, só, Sütés, tejszín, Tűzálló tál, Vaj
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!