Go Back
+ servings
Báránycomb fokhagymakrémmel tálalva, mellé kakukkfűvel és babérlevéllel díszítve.

Báránycomb fokhagymakrémmel

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Báránycomb fokhagymakrémmel.
4 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 15 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 308 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Tisztítsuk meg a húst, vagdossuk be, kenjük be vajjal és tegyük egy tűzálló tálba.
  • Helyezzük a megtisztított fokhagymát a bárány köré, hintsük meg kakukkfűvel és adjuk hozzá a babérlevelet is.
  • Locsoljunk köré 2 deci vizet és előmelegített sütőben 1 óráig süssük. Közben locsolgassuk, a vége felé pedig fűszerezzük meg sóval és borssal.
  • A fokhagymákat jól passzírozzuk össze, dolgozzuk össze, valamint melegítsük fel a tejszínnel és kínáljuk a bárányhoz.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Báránycomb fokhagymakrémmel-hez!

Tápérték

Kalória: 308kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 36gZsír: 16gTelített zsír: 8gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 5gKoleszterin: 132mgNátrium: 319mgKálium: 84mgÉlelmi rost: 0.4gCukor: 0.1gVitamin A: 400IUVitamin C: 1.7mgKalcium: 60mgVas: 4.3mg
Keyword Babérlevél, Báránycomb, fekete bors, fokhagyma, Kakukkfű, só, Sütés, tejszín, Tűzálló tál, Vaj
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!