Go Back
+ servings
Sajtkrémmel töltött csirkemell

Sajtkrémmel töltött csirkemell

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sajtkrémmel töltött csirkemell.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 375 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A 4 darab csirkemell közepét felszúrjuk egy nagyobb késsel.
  • A petrezselyemlevelet felaprítjuk és hozzáadjuk a sajtkrémhez, amelyet Ízvarázzsal ízesítettünk.
  • Kiskanállal megtöltjük a csirkemellet, a mellek végét fogpiszkálóval zárjuk le.
  • Az ízvarázs keverékben forgassuk meg alaposan a húst és kissé nyomkodjuk is rá a masszát.
  • Tegyük a csirkemelleket sütőpapírral bélelt tepsibe és 250 fokon 15-18 perc alatt, forgatás nélkül süssük aranybarnára.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sajtkrémmel töltött csirkemell-hez!

Tápérték

Kalória: 375kcalSzénhidrát: 2gFehérje: 51gZsír: 18gTelített zsír: 11gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 5gKoleszterin: 189mgNátrium: 253mgKálium: 60mgÉlelmi rost: 0.4gCukor: 0.2gVitamin A: 2800IUVitamin C: 17.3mgKalcium: 50mgVas: 1.6mg
Keyword csirke, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!