Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Diós rántott ponty
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Diós rántott ponty.
4
Értékelés
2
szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
15
perc
perc
Teljes idő
30
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
2
főre
Kalória
1140
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
60
dkg
ponty
filézve
2
db
tojás
4
dkg
liszt
15
dkg
zsemlemorzsa
10
dkg
dió
darált
só
Elkészítés
A halfilét szeletekre vágjuk, besózzuk, és egy kicsit állni hagyjuk.
A szeleteket lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába panírozzuk és bő, forró olajban pirosra sütjük.
Citromszeletekkel feldíszítve, majonézes burgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Diós rántott ponty-hoz!
Tápérték
Kalória:
1140
kcal
Szénhidrát:
76
g
Fehérje:
79
g
Zsír:
58
g
Telített zsír:
9
g
Többszörösen telítetlen zsír:
30
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
14
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
362
mg
Nátrium:
1729
mg
Kálium:
1449
mg
Élelmi rost:
7
g
Cukor:
6
g
Vitamin A:
338
IU
Vitamin C:
5
mg
Kalcium:
337
mg
Vas:
11
mg
Keyword
diós, ponty
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!