Go Back
+ servings
Diós rántott ponty

Diós rántott ponty

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Diós rántott ponty.
4 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 1140 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A halfilét szeletekre vágjuk, besózzuk, és egy kicsit állni hagyjuk.
  • A szeleteket lisztbe, tojásba és darált dióval elkevert morzsába panírozzuk és bő, forró olajban pirosra sütjük.
  • Citromszeletekkel feldíszítve, majonézes burgonyával vagy burgonyapürével tálaljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Diós rántott ponty-hoz!

Tápérték

Kalória: 1140kcalSzénhidrát: 76gFehérje: 79gZsír: 58gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 30gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTrans Fat: 1gKoleszterin: 362mgNátrium: 1729mgKálium: 1449mgÉlelmi rost: 7gCukor: 6gVitamin A: 338IUVitamin C: 5mgKalcium: 337mgVas: 11mg
Keyword diós, ponty
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!