Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Elefánt fokhagyma Crisps
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Elefánt fokhagyma Crisps.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
10
perc
perc
Teljes idő
20
perc
perc
Fogás
meleg előétel
Konyha
Angol
Mennyiség
4
főre
Kalória
154
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1
db
elefánt fokhagyma
vékony szeletekre szelve
1
evőkanál
olaj
1/2
teáskanál
cukor
1/4
teáskanál
tumeric
1/4
teáskanál
fűszerpaprika
őrölt
1/2
teáskanál
só
fekete bors
durvára darált
Elkészítés
Az elefánt fokhagymát úgy szeleteld, hogy ne legyen túl vékonyra(1-2mm) vágva, de te majd látod,nagyjából milyen legyen.
A szeleteket kicsit nyomkodd át papírtörlő között, hogy az extra folyadék kimenjen belőle.
A sütőt melegítsd fel 180 °C-ra. Az olajat és fűszereket keverd össze egy tálba és add a szeletelt fokhagymához, és a kezeddel kavard össze.
Tegyél a tepsibe sütőpapírt és szépen terítsd el az elefánt fokhagymát. Süssed 8-10 percig, de ez csak ajánlott idő, ellenőrizd,hogy ne legyen keserű.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Elefánt fokhagyma Crisps-hez!
Tápérték
Kalória:
154
kcal
Szénhidrát:
27
g
Fehérje:
5
g
Zsír:
4
g
Telített zsír:
1
g
Többszörösen telítetlen zsír:
1
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
2
g
Trans Fat:
1
g
Nátrium:
292
mg
Kálium:
40
mg
Élelmi rost:
2
g
Cukor:
1
g
Vitamin A:
374
IU
Vitamin C:
1
mg
Kalcium:
6
mg
Vas:
1
mg
Keyword
előétel, fokhagyma
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!