Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cheddaros pogácsa
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Cheddaros pogácsa.
4
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
20
perc
perc
Sütés/főzés
15
perc
perc
Teljes idő
35
perc
perc
Fogás
meleg előétel
Konyha
Amerikai
Mennyiség
4
főre
Kalória
1143
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
50
dkg
liszt
2
evőkanál
sütőpor
1
evőkanál
cukor
2
teáskanál
fekete bors
őrölt
25
dkg
cheddar sajt
reszelt
20
dkg
vaj
4.2
dl
tej
só
fekete bors
Elkészítés
A sütőt előmelegítem 230 fokra.
Az összes hozzávalót egybe keverem, s közepes kemény tésztát fogok belőle gyúrni.
Folpackba csomagolom és hűtőbe teszem fél órára.
Ha letelt az idő, kiveszem a tésztát és 2 cm vastagra kinyújtom lisztezett deszkán.
Most 6-7 cm átmerőjű pogácsa szaggatóval kiszaggatom a pogácsákat.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakom a pogácsákat és 15 perc alatt megsütöm .
Még melegen amikor kiveszem a sütőből a pogácsákat megkenem vajjal és úgy fogom tálalni.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Cheddaros pogácsa-hoz!
Tápérték
Kalória:
1143
kcal
Szénhidrát:
109
g
Fehérje:
33
g
Zsír:
65
g
Telített zsír:
40
g
Többszörösen telítetlen zsír:
3
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
17
g
Koleszterin:
180
mg
Nátrium:
735
mg
Kálium:
896
mg
Élelmi rost:
4
g
Cukor:
10
g
Vitamin A:
3050
IU
Vitamin C:
0.8
mg
Kalcium:
640
mg
Vas:
7.4
mg
Keyword
Amerikai konyha, Cheddar sajt, Cheddaros pogácsa, Cukor, fekete bors, Liszt, Meleg előétel, Pogácsaszaggató, Sütőpapír, sütőpor, Tej, Vaj
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!