Go Back
+ servings
Több cheddaros pogácsa halomra rendezve, aranybarna színűek és látszólag ropogós textúrájúak.

Cheddaros pogácsa

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Cheddaros pogácsa.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 15 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás meleg előétel
Konyha Amerikai
Mennyiség 4 főre
Kalória 1143 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A sütőt előmelegítem 230 fokra.
  • Az összes hozzávalót egybe keverem, s közepes kemény tésztát fogok belőle gyúrni.
  • Folpackba csomagolom és hűtőbe teszem fél órára.
  • Ha letelt az idő, kiveszem a tésztát és 2 cm vastagra kinyújtom lisztezett deszkán.
  • Most 6-7 cm átmerőjű pogácsa szaggatóval kiszaggatom a pogácsákat.
  • Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakom a pogácsákat és 15 perc alatt megsütöm .
  • Még melegen amikor kiveszem a sütőből a pogácsákat megkenem vajjal és úgy fogom tálalni.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Cheddaros pogácsa-hoz!

Tápérték

Kalória: 1143kcalSzénhidrát: 109gFehérje: 33gZsír: 65gTelített zsír: 40gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 17gKoleszterin: 180mgNátrium: 735mgKálium: 896mgÉlelmi rost: 4gCukor: 10gVitamin A: 3050IUVitamin C: 0.8mgKalcium: 640mgVas: 7.4mg
Keyword Amerikai konyha, Cheddar sajt, Cheddaros pogácsa, Cukor, fekete bors, Liszt, Meleg előétel, Pogácsaszaggató, Sütőpapír, sütőpor, Tej, Vaj
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!