Go Back
+ servings
Tejfölös omlett

Tejfölös omlett

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Tejfölös omlett.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 35 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás meleg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 898 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Tejfölt elkeverjük a liszttel, majd tűzre téve habverővel addig keverjük, míg sűrűsödni nem kezd.
  • Ezután félig kihűtjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, reszelt citromhéjat, cukrot, és a tojások habbá vert fehérjét.
  • Vajjal kikent, morzsával meghintett tűzálló tálba tesszük, és 35 percig sütjük.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Tejfölös omlett-hez!

Tápérték

Kalória: 898kcalSzénhidrát: 59gFehérje: 20gZsír: 66gTelített zsír: 36gTrans Fat: 1gKoleszterin: 474mgNátrium: 612mgKálium: 482mgÉlelmi rost: 2gCukor: 30gVitamin A: 2224IUVitamin C: 8mgKalcium: 329mgVas: 4mg
Keyword omlett
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!