A csirkemellet vékony szeletekre vágtam és egy kicsit kiklopfoltam. Sóztam borsoztam minden szeletet.
Ezután egy szelet húsra elhelyeztem egy medvehagymát, amire jött egy-egy sajtszelet, majd megint egy medvehagyma.
Ezután feltekercseltem őket és egy hőálló tálba tettem egymás mellé az összes tekercset, amit előtte kicsit kivajaztam. Miután minddel végeztem tetejükre tettem egy-egy késhegynyi vajat.
Alufóliával becsomagoltam a tálat, majd 180 fokos sütőben 30 percig így sütöttem. Utána megszabadítottam az alufóliától és további közel fél órán keresztül sütöttem még, amíg a húsoknak szép aranybarnás színe nem lett. Közben egy párszor meglocsoltam a saját levével, hogy ne legyen száraz a hús.
Tálalás előtt felszeleteltem és párolt rizzsel tálaltam.