Egy nagyobb őzgerincformát kibélelek folpack fóliával. A piskótából egy akkora téglalapot vágok, hogy kibélelhessem vele a formát, meg egy akkora lapot, hogy a végén befedjem vele.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra keverem, hozzáadom a gesztenyemasszát meg a rumot. A tejszínt jó kemény habbá verem és összevegyítem a gesztenyés masszával. 1/3 részét a piskótára kenem, a maradék krém felébe meg 6 dkg olvasztott csokit keverek.
A tejet elkeverem 2 evőkanál cukorral és annyi rummal vagy aromával, hogy kellemes rumos íze legyen az édes tejnek. Ebbe áztatom a babapiskótákat, de csak annyira, hogy ne ázzanak el túlságosan.
A krémre egy csíkban 3 babapiskótát fektetem, erre rákenem a csokis krémet, aztán 2-2 db piskótát fektetek rá. (mivel itt már szélesebb a forma, így kényelmesen elfér), erre jön a maradék krém és a piskótalap, amivel lezárom a formát.
Folpackot teszek a tetejére, és elteszem a hűtőbe pihenni, legalább pár órára, de az ilyesmit előző nap szoktam elkészíteni így másnapra már csak a máz, és a díszítés marad.
A hűtőből kivéve egy tálra borítom, olvasztott csokimázzal bevonom és díszítem.