Go Back
+ servings
Káposztás karaj

Káposztás karaj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Káposztás karaj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 1 óra 10 perc
Teljes idő 1 óra 30 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 772 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A karajokat sózzuk, borsozzuk.
  • Hevítsünk olajat egy serpenyőbe és süssük elő a karajokat 5 perc alatt.
  • A szalonnát süssük zsírjára, adjuk hozzá a kolbászt.
  • Kisebb tepsi aljára karikázzuk fel a krumplit, majd az almát. Fektessük rá a húsokat. A káposztával keverjük össze a szalonnát és kolbászt és ezt tegyük a húsok tetejére.
  • A szalonnából és kolbászból kisült zsiradékkal locsoljuk meg. Alufóliával fedjük le. 180°C-ra előmelegített sütőbe toljuk be.
  • Ha megpuhult a hús és a krumpli is kenjük meg tejföllel és szórjuk meg piros paprikával.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Káposztás karaj-hoz!

Tápérték

Kalória: 772kcalSzénhidrát: 50gFehérje: 39gZsír: 47gTelített zsír: 16gTöbbszörösen telítetlen zsír: 7gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 1gKoleszterin: 143mgNátrium: 608mgKálium: 1725mgÉlelmi rost: 8gCukor: 11gVitamin A: 1196IUVitamin C: 68mgKalcium: 151mgVas: 3mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!