Go Back
+ servings
Gulyáskrémes makaróni

Gulyáskrémes makaróni

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gulyáskrémes makaróni.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 923 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Főzzük meg a makarónit sós vízben, majd szűrjük le, és tegyük félre.
  • Serpenyőben pirítsuk meg a szeletelt füstölt szalonnát, majd vegyük ki a serpenyőből, és tegyük félre.
  • Ugyanabban a serpenyőben olvasszuk fel a vajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, és pirítsuk 1-2 percig.
  • Add hozzá a gulyáskrémet, majd öntsük rá a tejszínt, és keverjük össze.
  • Tegyük vissza a serpenyőt a tűzre, majd forraljuk fel a mártást.
  • Keverjük hozzá a sajtot, majd add hozzá a füstölt szalonnát és a makarónit, és keverjük össze.
  • Tálaljuk azonnal.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gulyáskrémes makaróni-hoz!

Tápérték

Kalória: 923kcalSzénhidrát: 59gFehérje: 18gZsír: 69gTelített zsír: 36gTrans Fat: 1gKoleszterin: 169mgNátrium: 790mgKálium: 253mgÉlelmi rost: 3gCukor: 3gVitamin A: 1540IUVitamin C: 1mgKalcium: 248mgVas: 1mg
Keyword tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!