Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gulyáskrémes makaróni
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gulyáskrémes makaróni.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
20
perc
perc
Teljes idő
30
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
923
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
30
dkg
makaróni
só
10
dkg
füstölt szalonna
szeletelt
1
gerezd
fokhagyma
10
dkg
parenyica sajt
2
evőkanál
vaj
4
evőkanál
gulyáskrém
3
dl
tejszín
Elkészítés
Főzzük meg a makarónit sós vízben, majd szűrjük le, és tegyük félre.
Serpenyőben pirítsuk meg a szeletelt füstölt szalonnát, majd vegyük ki a serpenyőből, és tegyük félre.
Ugyanabban a serpenyőben olvasszuk fel a vajat, majd adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, és pirítsuk 1-2 percig.
Add hozzá a gulyáskrémet, majd öntsük rá a tejszínt, és keverjük össze.
Tegyük vissza a serpenyőt a tűzre, majd forraljuk fel a mártást.
Keverjük hozzá a sajtot, majd add hozzá a füstölt szalonnát és a makarónit, és keverjük össze.
Tálaljuk azonnal.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Gulyáskrémes makaróni-hoz!
Tápérték
Kalória:
923
kcal
Szénhidrát:
59
g
Fehérje:
18
g
Zsír:
69
g
Telített zsír:
36
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
169
mg
Nátrium:
790
mg
Kálium:
253
mg
Élelmi rost:
3
g
Cukor:
3
g
Vitamin A:
1540
IU
Vitamin C:
1
mg
Kalcium:
248
mg
Vas:
1
mg
Keyword
tészta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!