Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Gránátalmás endíviasaláta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gránátalmás endíviasaláta.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Teljes idő
15
perc
perc
Fogás
hideg előétel
Konyha
Spanyol
Mennyiség
4
főre
Kalória
154
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1
db
endívia
olívaolaj
só
1
db
tölgyfalevél-káposzta
málnaecet
1/2
db
gánátalma
bors
Elkészítés
Megtisztítjuk az endíviát és a tölgyfalevél-káposztát, vagyis a külső leveleit lehántjuk, majd jól átöblítjük.
Felszeleteljük, egy tálba rakjuk és rálocsoljuk először az olívaolajat, majd az almaecetet.
Megszórjuk ízlés szerint sóval és borssal.
A gránátalmát is megmossuk, felkockázzuk és beledolgozzuk a salátába.
Egy órát a hűtőszekrényben állni hagyjuk és aztán már tálalhatjuk is.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Gránátalmás endíviasaláta-hoz!
Tápérték
Kalória:
154
kcal
Szénhidrát:
24
g
Fehérje:
5
g
Zsír:
6
g
Telített zsír:
1
g
Többszörösen telítetlen zsír:
1
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
4
g
Nátrium:
358
mg
Kálium:
842
mg
Élelmi rost:
11
g
Cukor:
12
g
Vitamin A:
2664
IU
Vitamin C:
94
mg
Kalcium:
157
mg
Vas:
2
mg
Keyword
saláta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!