Go Back
+ servings
Gránátalmás endíviasaláta

Gránátalmás endíviasaláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gránátalmás endíviasaláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Teljes idő 15 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Spanyol
Mennyiség 4 főre
Kalória 154 kcal

Hozzávalók
  

  • 1 db endívia
  • olívaolaj
  • 1 db tölgyfalevél-káposzta
  • málnaecet
  • 1/2 db gánátalma
  • bors

Elkészítés
 

  • Megtisztítjuk az endíviát és a tölgyfalevél-káposztát, vagyis a külső leveleit lehántjuk, majd jól átöblítjük.
  • Felszeleteljük, egy tálba rakjuk és rálocsoljuk először az olívaolajat, majd az almaecetet.
  • Megszórjuk ízlés szerint sóval és borssal.
  • A gránátalmát is megmossuk, felkockázzuk és beledolgozzuk a salátába.
  • Egy órát a hűtőszekrényben állni hagyjuk és aztán már tálalhatjuk is.

Megjegyzés

Jó étvágyat az Gránátalmás endíviasaláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 154kcalSzénhidrát: 24gFehérje: 5gZsír: 6gTelített zsír: 1gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 4gNátrium: 358mgKálium: 842mgÉlelmi rost: 11gCukor: 12gVitamin A: 2664IUVitamin C: 94mgKalcium: 157mgVas: 2mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!