Zúzzuk le a kekszet és egy nagy tálban összekeverjük a kakaóporral, porcukorral és kókuszreszelékkel.
Hámozzuk meg és távolítsuk el a magját a 4 őszibaracknak, majd pürésítsük botmixerrel. Keverjük hozzá a kekszes masszához.
Készítsünk a masszából kisebb golyókat és tegyük őket a hűtőbe 30 percre.
Olvasszuk meg a fehér csokoládét és a vajat gőzfürdőben. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket és keverjük jól össze. Hűtsük a krémet 30 percre a hűtőben.
Készítsünk kisebb golyókat a fehér csokis krémből.
Lapítsuk el a kekszes golyókat, tegyünk a közepükre egy-egy fehér csokis golyót, majd formázzuk őket újra golyóvá úgy, hogy a kekszes massza teljesen befedje a fehér csokis részt.
Hempergessük meg a golyókat kókuszreszelékben és tegyük őket vissza a hűtőbe, amíg teljesen megdermednek.