Az alap elkészítéséhez, gőz fölött főzzük fel a vajat, cukrot és a kakaót, aztán adjuk hozzá a felvert tojásokat. Főzzük addig, amíg besűrűsödik, majd keverjük hozzá a szárazanyagokat és apránként a tejet.Az elkészült masszát, nyomkodjuk bele egy 25 x 30 cm-es tálba.
A krémhez szükséges pudingport keverjük el két dl tejben. A puha vajat keverjük habosra a porcukorral, közben a tejszínt verjük kemény habbá. A vaníliás pudingot dolgozzuk össze a vajas krémmel, majd adagoljuk hozzá a tejszínhabot is.
Az elkészült krémet terítsük a kekszes masszára. 30 percre, tegyük a hűtőbe.
A cukrot forraljuk fel a vízzel, főzzünk belőle szirupot.
Húzzuk le a tűzről, kissé hagyjuk hűlni, majd adjuk hozzá az átszitált kakaót.
Alacsony fokozaton főzzük tovább, adjuk hozzá a hideg vajat és folyamatos keverés között, dolgozzuk bele a masszába.
Fényes, homogén, nyúlós massza lesz, amit hagyjunk kicsit hűlni, a használat előtt.
Vonjuk be a süteményt a kakaómázzal, majd legalább két órára tegyük vissza a hűtőbe.