Az almát és a libamájat alaposan megmossuk. Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk és közepes méretű kockákra vágjuk. A libamájat és csirkemájat is felvágjuk kisebb darabokra.
Egy nagy serpenyőben hevítsük fel az olajat közepes lángon. Amikor forró, adjuk hozzá a zsályaleveleket. Pár percig sütjük őket az olajban, míg az olaj átveszi a zsálya ízét. Ezután vegyük ki a zsályaleveleket és tegyük félre.
A zsályás olajban pirítsuk meg a liba- és csirkemáj darabokat. Amikor a májdarabok szép aranybarnára sültek, ízesítsük sóval és őrölt borssal.
Adjuk hozzá az almakockákat a serpenyőhöz és keverjük át őket a májjal.
Öntsük rá az almabort a serpenyő tartalmára. Nagy lángon pároljuk a májat és az almát, míg az alma megpuhul és az alkohol nagy része elpárolog.
Ha szükséges, ízesítsük még sóval vagy borssal. A tetejére helyezzük vissza a zsályaleveleket díszítésként.
Tálaljuk az almás csirkemájas serpenyőt melegen. Mellé ajánlott köretként a hagymás tört burgonya.