A vajat a cukorral egy lábasban közepes hőmérsékleten felolvasztjuk, hozzáadjuk a reszelt csokoládét és simára keverjük.
A kukoricakeményítőt összekeverjük a kakaóval, a darált mandulával, és alaposan összedolgozzuk a vajas masszával, végül hozzákeverünk 2 tojást. A tölteléket kicsit pihentetjük.
Közben a kész leveles tésztát kinyújtjuk, és kiszaggatunk 16 db 9 cm-es korongot.
Nyolc korong közepébe tegyünk 2-3 kanál tölteléket, majd a maradék tojással kenjük meg s sütemények peremét a töltelék mellett. Fedjük be a süteményeket a másik 8 koronggal, peremüket kissé nyomjuk össze.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és kb. 15 percre hűtőbe rakjuk. Közben a sütőt előmelegítjük 200°C fokra.
Ha a süteményeket kivettük a hűtőből, megkenjük tojással, és a tetejüket késsel sugárszerűen kicsit megvágjuk.
Süssük 25-30 percig, amíg szép aranyszínűre pirulnak, rácson kihűtjük.