A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadjuk a cukrot is.
A diót a liszttel összekeverjük, lazán a tojáshabba forgatjuk.
Sütőlemezen 6 db kör alakú lapot kikenünk a masszából és előmelegített sütőben kb. 10 percig sütjük 160°C fokon.
Töltelék elkészítése:
A pudingport a tojásokkal meg egy kevés tejjel csomómentesre keverjük.
A többi tejet a cukorral felforraljuk, majd a tojásos masszát beleöntjük, és folyamatos keverés mellett 1-2 perc alatt krém- sűrűségűre főzzük.
Megvárjuk, míg kihűl, és utána apránként hozzáadjuk a habosra kevert vajat és a 4 cl rumot.
A töltelékből úgy gazdálkodjunk, hogy abból valamennyi a külsejére is maradjon.
Díszítés
A tetejét olvasztott fehércsokival leöntjük, és abba olvasztott étcsokival függőlegesen, párhuzamosan csíkokat húzunk, majd egy fogpiszkáló segítségével vízszintesen is húzunk ebbe vonalakat!