A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját fehéredésig keverjük a cukorral. Belekeverjük az olvasztott vajat és a vizet.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral, majd a tojásos masszához adjuk. Simára dolgozzuk. A végén lazán beleforgatjuk az előzőleg kemény habbá vert tojásfehérje habot.
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit és belesimítjuk a masszát. Előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd lapjában félbe vágjuk.
A sűrített tejet lassú tűzön addig főzzük, amíg kicsit karamelízálódik, langyosra hűtjük majd belekeverjük az oldott zselatint.
Elkezdjük felverni a Hulalát, majd amikor már majdnem kemény a hab, lassan belecsorgatjuk a sűrített, karamelizálódott tejet. Ezzel együtt keményre verjük.
A végén lazán belekeverhetünk kókuszreszeléket is amennyiben kókuszos pingut szeretnénk. Megtöltjük a krémmel a piskótát, csokival bevonjuk, hűtőben tároljuk. A kókuszos pingu tetejét megszórhatjuk kókusszal.