Go Back
+ servings
Libamájpástétom

Libamájpástétom

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Libamáj pástétom.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 40 perc
Sütés/főzés 15 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 594 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Melegítsd fel a libazsírt kb. ugyanannyi tej hozzáadásával.
  • Add hozzá a májat és a fokhagymát, majd süsd kb. 10-15 percig.
  • Hagyd egy kicsit hűlni, majd vedd ki a májat, és daráld le.
  • Keverd össze a puha vajat, konyakot és tejszínt a darált májjal.
  • Ízesítsd frissen őrölt borssal.
  • Turmixáld simára.
  • Tálald pirítóssal és frissen őrölt borssal.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Libamájpástétom-hoz!

Tápérték

Kalória: 594kcalSzénhidrát: 9gFehérje: 18gZsír: 52gTelített zsír: 26gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gTrans Fat: 1gKoleszterin: 617mgNátrium: 564mgKálium: 313mgÉlelmi rost: 0.2gCukor: 2gVitamin A: 32012IUVitamin C: 5mgKalcium: 104mgVas: 31mg
Keyword sós krém
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!