Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Libamájpástétom
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Libamáj pástétom
.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
40
perc
perc
Sütés/főzés
15
perc
perc
Teljes idő
55
perc
perc
Fogás
hideg előétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
6
főre
Kalória
594
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
60
dkg
libamáj
10
dkg
libazsír
2
dl
tej
3
gerezd
fokhagyma
só
fekete bors
őrölt
20
dkg
vaj
½
dl
tejszín
½
dl
konyak
Elkészítés
Melegítsd fel a libazsírt kb. ugyanannyi tej hozzáadásával.
Add hozzá a májat és a fokhagymát, majd süsd kb. 10-15 percig.
Hagyd egy kicsit hűlni, majd vedd ki a májat, és daráld le.
Keverd össze a puha vajat, konyakot és tejszínt a darált májjal.
Ízesítsd frissen őrölt borssal.
Turmixáld simára.
Tálald pirítóssal és frissen őrölt borssal.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Libamájpástétom-hoz!
Tápérték
Kalória:
594
kcal
Szénhidrát:
9
g
Fehérje:
18
g
Zsír:
52
g
Telített zsír:
26
g
Többszörösen telítetlen zsír:
3
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
18
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
617
mg
Nátrium:
564
mg
Kálium:
313
mg
Élelmi rost:
0.2
g
Cukor:
2
g
Vitamin A:
32012
IU
Vitamin C:
5
mg
Kalcium:
104
mg
Vas:
31
mg
Keyword
sós krém
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!