A puha vajat a cukorral és a kakaóporral jó habosra kikeverjük, majd a tojásokkal még egyenként is jól kihabosítjuk. Hozzászitáljuk a lisztet, jól összedolgozzuk. Olyan finom krémes masszát kapunk, mintha valami trüffeles süti tölteléke lenne:))
Csillagcsöves habzsákba kanalazzuk a tésztát, sütőpapírral bélelt tepsibe kis halmokat nyomkodunk.
Előmelegített sütőben 180°C fokon kb.: 8-10 perc alatt megsütjük.
Amíg hűlnek a kis kakaós kupolák, kikeverjük a puha marcipánt a lekvárral és a likőrrel. Azért írtam körülbelülire a lekvárt, mert annyit kell adni a marcipánhoz, hogy kiskanállal jól adagolható nem híg masszát kapjunk.
Két kis kakaós korongot összeragasztunk a töltelékkel, a tetejüket megszórjuk kakaóporral.