A porcukrot a tojásokkal, a mézzel, a kakaóval és a margarinnal gőz fölött összekeverjük, ha kihűlt hozzá keverjük a lisztet, a szódabikarbónát és rugalmas tésztát gyúrunk belőle.
A tésztát 4 részre osztjuk, és kb. 25x38 cm méretűre nyújtjuk, majd 170°C fokosra előmelegített sütőben, kb. 5-6 perc alatt készre sütjük.
A krémhez pudingport összekeverjük a liszttel, 5 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és hozzá öntjük a tej felét.
A többi tejet felforraljuk, belekeverjük a pudingos keveréket, és sűrű pudinggá főzzük, majd kihűtjük.
A vajat habosra keverjük a maradék, 10 dkg porcukorral, majd a pudinghoz adjuk ,és jól kihabosítjuk.
A lapokat egyenletesen megkenjük a krémmel.
A tetejére csoki mázat öntünk, amelyhez étcsokihoz hozzákeverjük az étolajat, és forró gőz fölött felolvasztunk.