A meleg tej felében futtasd föl az élesztőt egy kanál cukorral. A megolvasztott vajhoz add hozzá a tej másik felét. A liszthez add hozzá a maradék cukrot, a reszelt citromhéjat, sót és a fahéjat. Öntsd hozzá a vajas keveréket, és az élesztőt. Gyúrj sima tésztát, míg elválik az edény falától, majd keleszd letakarva 45 - 50 percig.
Amikor megkelt, oszd a tésztát 12 darabra, formálj belőlük gombócokat, tedd sütőpapírral bélelt tepsibe (kis távolságot hagyj közöttük) és letakarva keleszd még kb 30 - 35 percig.
Sütés előtt kend meg a tetejüket tojással. Előmelegített sütőben 220°C fokon 15 percig sütjük.
A zsömléket hagyd kihűlni, majd vágd le a tetejüket, mint egy kalapot.
A zsömlék alsó feléből kapard ki a közepét, körben hagyj kicsiny peremet.
A kikapart tésztát tedd egy tálba, add hozzá a mandulát, cukrot, tejet vagy tejszínt. Alaposan keverd össze, míg sűrű masszává válik, és tölts vissza a zsömlék aljába.
A tejszínből verj kemény habot és mindegyik mandulatöltelék tetejét csinosítsd ki egy habrózsával mielőtt a kalapokat rájuk teszed.
Végül szórd meg porcukorral.