Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pásztorsaláta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pásztorsaláta.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Teljes idő
10
perc
perc
Fogás
hideg előétel
Konyha
Török
Mennyiség
2
főre
Kalória
355
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
5
db
paradicsom
2
db
vöröshagyma
kisebb
1
db
erős paprika
2
db
uborka
petrezselyem
olívaolaj
citromlé
só
Elkészítés
A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikára szeleteljük.
A paradicsomot és az uborkát kis kockákra, az erős hegyes paprikát apró kockákra vágjuk, megsózzuk.
Olajból, citromból marinádot készítünk, a salátára öntjük, megszórjuk petrezselyemmel.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pásztorsaláta-hoz!
Tápérték
Kalória:
355
kcal
Szénhidrát:
29
g
Fehérje:
6
g
Zsír:
26
g
Telített zsír:
4
g
Többszörösen telítetlen zsír:
3
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
18
g
Nátrium:
996
mg
Kálium:
1340
mg
Élelmi rost:
7
g
Cukor:
17
g
Vitamin A:
3037
IU
Vitamin C:
100
mg
Kalcium:
95
mg
Vas:
2
mg
Keyword
saláta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!