Go Back
+ servings
Furfangos krémes

Furfangos krémes Edo módra

Edo
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Furfangos krémes Edo módra.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 1 óra
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 1 óra 30 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 10
Kalória 633 kcal

Hozzávalók
  

a piskotához:

a krémhez:

a tetejére:

Elkészítés
 

  • 8 tojásból piskótát sütöttem. Két lapba vágtam mert így vastag . Felcsavarom baracklekváros tekercsnek. Lesz két rúd amit lehűtök.
  • 2 csomag vanília pudingot felfőztem 7dl tejjel. Ezt lehűtöm folyamatos kevergetéssel.
  • 35 dkg ráma margarint felhabositok ízlès szerint kb. 25 dkg porcukorral .
  • Összekeverem a pudinggal.
  • Gáztepsi aljára felszeletelem a lekváros tekercset kb 1.5cm vastag legyen.
  • Rákenem a krémet. A krémre kiwit, narancsot, banánt helyezek szép vékony szeletekre vágva.
  • Végül zselatint fel főzöm, lehűtöm és közepétől kiindulva rácsorgatom egyenletesen. Hűtőben lehűtve szépen szeletelhető!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Furfangos krémes Edo módra-hoz!

Tápérték

Kalória: 633kcalSzénhidrát: 60gFehérje: 8gZsír: 41gTelített zsír: 21gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 14gTrans Fat: 1gKoleszterin: 215mgNátrium: 521mgKálium: 337mgÉlelmi rost: 2gCukor: 45gVitamin A: 1268IUVitamin C: 30mgKalcium: 139mgVas: 1mg
Keyword desszert, krémes, sütemény
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!