Go Back
+ servings

Medvehagymás fűszervaj

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás fűszervaj.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Teljes idő 15 perc
Fogás egyéb
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 278 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A medvehagymát megmosom, felaprítom és hozzákeverem a petrezselyemzöldet, sót, borsot , chilit, fokhagymát és a szobahőmérsékletű vajat is .
  • Sima krémesre keverem össze, majd egy nagyobb folpack- ot tépek le, arra teszem rá a vajat. Feltekerem és a két végénél szorosra sodrom fel. Beteszem a mély hűtőbe és lefagyasztom .
  • Amikor használni akarom , kiveszem kevéssel a használat előtt é s fél cm - s darabokat vágok le belőle.
  • Nagyon jó sült csirkéhez, sült tarjához, vagy sült halhoz is. Amikor rárakom a hús tetejére a meleg miatt elolvad a vaj és a húsra folyik, ízesítve azt.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Medvehagymás fűszervaj-hoz!

Tápérték

Kalória: 278kcalSzénhidrát: 2gFehérje: 1gZsír: 31gTelített zsír: 19gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 8gTrans Fat: 1gKoleszterin: 81mgNátrium: 735mgKálium: 50mgÉlelmi rost: 1gCukor: 0.1gVitamin A: 1261IUVitamin C: 3mgKalcium: 21mgVas: 0.4mg
Keyword sós krém
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!