a sárga tésztához a margarint, a cukrot, a tojások sárgáját egyesével, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat habosra keverjük.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, és simára keverjük.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, ezt is beleforgatjuk a masszába, és egy sütőpapírral bélelt nagyobb tepsibe simítjuk.
A barna tésztát is elkészítjük úgy, mint a sárgát, csak a liszt egy része helyett kakaóport teszünk hozzá.
Ha kihűlt, az egyik lapot megkenjük lekvárral, rátesszük a másik lapot, azt kettévágjuk, megint megkenjük az egyiket, és rátesszük a másik dupla lapot. Így egy 4 rétegű lapot kapunk, amit felszeletelünk olyan vastag szeletekre, mint egy rétegnek a vastagsága.
4-4 szeletet egymásra ragasztunk lekvárral, de úgy forgatjuk, hogy a sárga fölé mindig barna kerüljön.