Mindent egy tálba mérünk és jól összegyúrjuk. Kettéválasztjuk, az egyik feléhez adunk még 1 evőkanál lisztet, a másikhoz 1 evőkanál kakaóport. Celofánba csomagoljuk és hűtőbe tesszük kb. 1 órára.
Sütőpapírt rakunk legalább két tepsibe, a sütőt előmelegítjük 180°C fokra.
A tésztákat kivesszük a hűtőből, kb. fél cm vastagra nyújtjuk lisztezett felületen és 4,5 cm átmérőjű köröket szaggatunk belőle pogácsaszaggatóval, majd 10 percig sütjük. Figyelni kell, mert hamar megpirul!!
Ha teljesen kihűlt a keksz, akkor elkészítjük a krémet. Kicsit megolvasztjuk a vajat és hozzákeverjük a kakaóport és a porcukrot. Érdemes fokozatosan adagolni és közben belekóstolni, nehogy túl édes, vagy túl keserű legyen. Picit - épp csak pár percre - hűtőbe tesszük, aztán kivesszük, összeragasztunk vele 1 sárga kekszet egy barnával és kész is!!