Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pontyfilé fokhagymás parajjal
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pontyfilé fokhagymás parajjal.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
25
perc
perc
Sütés/főzés
20
perc
perc
Teljes idő
45
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
668
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
60
dkg
pontyfilé
20
dkg
mozzarella sajt
1
kg
paraj
fagyasztott is lehet
3
gerezd
fokhagyma
1
dl
olaj
5
dkg
liszt
só
Elkészítés
A pontyfilét beirdaljuk, hüvelykujjnyi vastagra vágjuk, megsózzuk és lisztben megforgatjuk.
A fokhagymát gorombára vágjuk, megfuttatjuk a felhevített olajon, majd rádobjuk a megtisztított, megmosott és lecsepegtetett parajt.
Sóval ízesítjük, és addig pirítjuk, amíg összeesik.
A spenót felét hőálló tálba tesszük, sorban elrendezzük rajta a pontyfiléket, a maradék parajt pedig a tetejére tesszük.
Megkoronázzuk a karikára vágott mozzarella sajttal, és forró sütõben kb. 20 percig sütjük.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pontyfilé fokhagymás parajjal-hoz!
Tápérték
Kalória:
668
kcal
Szénhidrát:
20
g
Fehérje:
46
g
Zsír:
46
g
Telített zsír:
10
g
Többszörösen telítetlen zsír:
10
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
23
g
Trans Fat:
0.1
g
Koleszterin:
139
mg
Nátrium:
876
mg
Kálium:
1955
mg
Élelmi rost:
6
g
Cukor:
2
g
Vitamin A:
23826
IU
Vitamin C:
73
mg
Kalcium:
568
mg
Vas:
9
mg
Keyword
halétel, ponty
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!