A tésztához a vajat 10 dkg liszttel jól kikeverjük. A többi hozzávalót sima rétestésztává gyúrjuk. A vizet csak fokozatosan adjuk hozzá mert a liszt minőségétől függően változhat. A tésztát kinyújtjuk. A lisztes vajat egyenletesen rákenjük. Négyszeresre összehajtogatjuk. 15 percig pihentetjük. A hajtogatást és pihentetést még háromszor megismételjük, majd ketté osztjuk a tésztát. Egyenként tepsi nagyságúra nyújtjuk. Villával meg szurkáljuk és 200°C fokos sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingport elkeverjük a cukorral és a 6 dl tejben megfőzzük. A gesztenyemasszát a rumaromával összekeverjük és a kihűlt pudinggal összeforgatjuk. A tejszínport a 4,5 dl tejjel kemény habbá verjük. Felét belevegyítjük pudingos gesztenyemasszába. Állandó keverés közben beledolgozzuk a zselatint.
Az egyik tésztalapot tepsibe tesszük. Rákenjük a gesztenyés krémet. Erre simítjuk a félretett tejszínhabot. A másik tésztát 25 db kockára vágjuk, és a hab tetejére rakjuk. Legalább két óra hosszára hűttőbe tesszük.