A pulykamell szeleteket behasítjuk, hogy zsebet alkossunk a töltelék számára.
A májat szeletekre vágjuk, sóval és borssal ízesítjük, majd a szeleteket lisztbe forgatjuk.
Egy serpenyőben a vajat hevítjük, majd a libamáj szeleteket aranybarnára sütjük benne.
A pulykamell zsebeibe beletesszük a libamáj szeleteket és a nyílást óvatosan bezárjuk. A pulykamelleket sóval meghintjük, lisztbe forgatjuk, majd felforrósított olajban félig megsütjük.
A vöröshagymát apróra vágjuk, majd egy másik serpenyőben forró olajon megfuttatjuk. Ráhintjük a pirospaprikát, és kevés vízzel felengedjük.
A töltött pulykamelleket a serpenyőbe tesszük. A zöldpaprikát és a paradicsomot kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a húshoz. Sóval ízesítjük, majd lefedve puhára pároljuk.
Miután a hús elkészült, kivesszük a serpenyőből. A maradék levéhez hozzákeverjük a tejfölt, a tejszínt és a lisztet, és addig főzzük, amíg besűrűsödik. Ezt követően átszűrjük, hogy sima mártást kapjunk.
A kaprot apróra vágjuk, és egy kis forró vajon megfuttatjuk.
A töltött pulykamelleket tányérokra helyezzük, ráöntjük a mártást és megszórjuk a kapros vajjal.