Főzzünk fel vizet egy fazékban. A vöröshagyma felét vágjuk nagyon apróra. Egy serpenyőben hevítsünk olajat, és pirítsuk meg az apróra vágott hagymát. Adja hozzá a tarhonyát és pirítsa aranysárgára. Levéve a tűzről, szórjuk meg őrölt pirospaprikával és öntsük fel a forró vízzel. Sóval ízesítsük, majd fedő alatt pároljuk puhára.
A másik felét a vöröshagymának vágjuk kockákra. Egy másik serpenyőben hevítsünk olajat és pirítsuk meg a hagymakockákat. Adja hozzá a szeletelt zöldpaprikát és kockázott paradicsomot. Pároljuk, míg a zöldségek megpuhulnak. Ízesítsük majorannával és sóval. Végül adja hozzá a csirkemájat és pároljuk, míg teljesen átsül.
A kész csirkemájat szolgáljuk fel a pirított tarhonya tetején.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Bácskai csirkemáj pirított tarhonyával-hoz!