Mossa meg a friss spenótleveleket folyó víz alatt, majd turmixolja sima pürévé.
Verje fel a tojásokat a cukorral, amíg habos nem lesz. Folyamatos keverés közben vékony sugárban öntse hozzá az olajat, majd adjon hozzá spenótot. Végül keverje hozzá a két féle lisztet és a sütőport. Öntse a tésztát egy 25 cm átmérőjű, előzőleg vajjal kikent és liszttel meghintett formába. Sütse előmelegített 175°C-os sütőben kb. 45 percig, vagy amíg egy fogpiszkáló tiszta nem marad. Hűtse le a süteményt, vágja le a tetejét, majd vágja három egyenlő részre. A levágott részt morzsolja össze és keverje össze az olvasztott fehér csokoládéval és a vajjal. Formáljon zöld golyókat a masszából. Tegye félre, hogy megdermedjen.
Az 1/4 csésze narancslében áztassa a zselatint és hagyja megdagadni. A maradék narancslevet öntse egy fazékba, adjon hozzá narancshéjat és cukrot, majd forralja fel. Szűrje át és öntse vissza a fazékba.
A tojássárgáját keverje össze a vaníliapuding porral. Adjon hozzá egy kis narancslevet a fazékból, hogy a keverék folyékonyabb legyen. Öntse vissza a tojásos keveréket a fazékba, főzze meg, majd vegye le a tűzről. Oldja fel a megduzzadt zselatint és öntse hozzá a pudinghoz. Hűtse le, időnként kevergetve. Tegyen félre egy evőkanál pudingot a díszítéshez.
Verje fel a jól lehűtött tejszínt, és keverje bele a lehűtött pudingba több részletben. A krémnek sűrűnek kell lennie, így ha szükséges, tovább hűtheti. Töltse egy cukrásztasakba és díszítse vele a süteményt. A tetejét díszítse a zöld golyókkal, az Oreo kekszekkel, narancsszeletekkel és a félretett narancspudinggal.