Go Back
+ servings
Egy tányéron ízletes, aranyszínű csirkecomb, pikáns gyömbéres-fokhagymás mártással, mellette puha gnocchi.

Gyömbéres fokhagymás csirkecomb gnocchival

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gyömbéres fokhagymás csirkecomb gnocchival.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 15 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 586 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Melegítse elő a sütőt 180°C-ra.
  • A csirke alsócombokat alaposan sózzuk és borsozzuk.
  • A gyömbért és a fokhagymát egy botmixerrel pépesítjük.
  • A csirkecombokat egy sütőtálba helyezzük, és ráöntjük a gyömbér-fokhagyma keveréket, az olívaolajjal és a húsleves alaplével együtt. A tálat alufóliával lefedve sütőbe helyezzük. Harminc percig fólia alatt sütjük, majd további 15 percig a fólia nélkül, vagy amíg a csirkecombok szép pirosra és ropogósra sülnek.
  • Miután kivettük a csirkecombokat, az alatta lévő gyömbéres és fokhagymás lét összeturmixoljuk a Philadelphia sajtkrémmel.
  • Egy nagy lábasban sós vizet forralunk és megfőzzük a gnocchit a csomagoláson található utasítások alapján.
  • A kész gnocchit egy tálba helyezzük, ráhelyezzük a sült csirkecombokat, és az egészet meglocsoljuk a készült sajtszósszal.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gyömbéres fokhagymás csirkecomb gnocchival-hoz!

Tápérték

Kalória: 586kcalSzénhidrát: 49gFehérje: 34gZsír: 28gTelített zsír: 9gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 11gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 139mgNátrium: 874mgKálium: 397mgÉlelmi rost: 3gCukor: 1gVitamin A: 70IUVitamin C: 2mgKalcium: 50mgVas: 6mg
Keyword Csirkecomb, fokhagyma, Gnocchi, Gyömbér, Olívaolaj, Sajtszósz
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!