A csirke alsócombokat alaposan sózzuk és borsozzuk.
A gyömbért és a fokhagymát egy botmixerrel pépesítjük.
A csirkecombokat egy sütőtálba helyezzük, és ráöntjük a gyömbér-fokhagyma keveréket, az olívaolajjal és a húsleves alaplével együtt. A tálat alufóliával lefedve sütőbe helyezzük. Harminc percig fólia alatt sütjük, majd további 15 percig a fólia nélkül, vagy amíg a csirkecombok szép pirosra és ropogósra sülnek.
Miután kivettük a csirkecombokat, az alatta lévő gyömbéres és fokhagymás lét összeturmixoljuk a Philadelphia sajtkrémmel.
Egy nagy lábasban sós vizet forralunk és megfőzzük a gnocchit a csomagoláson található utasítások alapján.
A kész gnocchit egy tálba helyezzük, ráhelyezzük a sült csirkecombokat, és az egészet meglocsoljuk a készült sajtszósszal.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Gyömbéres fokhagymás csirkecomb gnocchival-hoz!