A hozzávalókat egy nagy tálban alaposan keverd össze, míg homogén tészta nem keletkezik. Ha szükséges, adj hozzá egy kevés vizet vagy tejfölt, hogy a tészta könnyen formázható legyen.
A tésztát tedd félre pihenni 30 percig, hogy a glutén megnyugodjon, ami könnyebbé teszi a nyújtást.
A pihentetés után nyújtsd ki a tésztát kb. 5 mm vastagra, majd szaggasd ki a kívánt méretű négyzeteket vagy téglalapokat.
A tésztadarabok közepére helyezz egy kevés reszelt sajtot és apróra vágott kolbászt.
Hajtsd össze a tészta széleit, hogy párna alakú legyen, majd nyomkodd össze a széleit, hogy a töltelék ne szivárogjon ki sütés közben.
A párnákat helyezd sütőpapírral bélelt tepsire, és kend meg a tetejüket felvert egész tojással, hogy szép aranybarna színt kapjanak sütés közben.
Előmelegített sütőben süsd őket 190°C-on 25 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz a tetejük.
A kész süteményeket hűtsd le teljesen, majd légmentesen záródó fémdobozban tárold, hogy napokig frissek és puha állagúak maradjanak.
Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezek az utasítások általános útmutatást jelentenek, és az eredeti recepttel való egyezésük véletlen lehet. Az eredeti receptet vagy annak további részleteit a hivatkozott forrásban találod meg.