Egy közepes méretű keverőtálban törj össze 200 g feta sajtot, majd keverd hozzá a reszelt sajtot, a felvert tojásokat és az apróra vágott zöldfűszereket. Ízesítsd sóval és borssal.
Olajozz ki egy köralakú sütőformát az olívaolajjal.
A filo tészta lapokat egyenként kend meg olívaolajjal, és helyezd őket a formába úgy, hogy a széleik túllógjanak a forma szélén.
Miután befedted a forma alját és oldalát a filo tészta lapokkal, öntsd bele a sajtos keveréket.
Hajtsd be a tészta széleit a töltelék fölé, hogy fedjék azt, és kenj meg minden tészta réteget olívaolajjal.
Süsd az előmelegített sütőben 30-35 percig, vagy amíg a teteje aranybarna és ropogós nem lesz.
Hagyd hűlni néhány percig, majd szeleteld fel és tálald.