Go Back
+ servings
Csirkés kínai kel saláta

Csirkés kínai kel saláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csirkés kínai kel saláta.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Kínai
Mennyiség 4 főre
Kalória 167 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A csirkét megtisztítom, felkockázom, és zsiradék nélkül egy wokban megsütöm. Fűszerezem kakukkfűvel, sóval és borsikafűvel.
  • A kínai kelt szépen megtisztítom, megmosom, és vékonyan felcsíkozom. A sárgarépát lereszelem.
  • Kókuszzsírra dobom a répát és a kelt, és állandó kavargatás mellett, magas hőmérsékleten összesütöm. Szárított ánizskaporral és pici sóval ízesítem.
  • A napraforgómagot száraz serpenyőben megpirítom.A húst összeforgatom a zöldséggel, majd melegében tálalom.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Csirkés kínai kel saláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 167kcalSzénhidrát: 14gFehérje: 14gZsír: 6gTelített zsír: 2gTrans Fat: 1gKoleszterin: 32mgNátrium: 404mgKálium: 460mgÉlelmi rost: 3gCukor: 7gVitamin A: 8628IUVitamin C: 8mgKalcium: 85mgVas: 2mg
Keyword csirkés, kínai, saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!