Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Csirkés kínai kel saláta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csirkés kínai kel saláta.
4
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
20
perc
perc
Teljes idő
30
perc
perc
Fogás
hideg előétel
Konyha
Kínai
Mennyiség
4
főre
Kalória
167
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1/2
db
csirkemell
30
dkg
kínai kel
levélnyelekkel együtt
1
db
sárgarépa
édeskömény
szárított levele
kakukkfű
borsikafű
kókuszzsír
só
napraforgómag
pirított
Elkészítés
A csirkét megtisztítom, felkockázom, és zsiradék nélkül egy wokban megsütöm. Fűszerezem kakukkfűvel, sóval és borsikafűvel.
A kínai kelt szépen megtisztítom, megmosom, és vékonyan felcsíkozom. A sárgarépát lereszelem.
Kókuszzsírra dobom a répát és a kelt, és állandó kavargatás mellett, magas hőmérsékleten összesütöm. Szárított ánizskaporral és pici sóval ízesítem.
A napraforgómagot száraz serpenyőben megpirítom.A húst összeforgatom a zöldséggel, majd melegében tálalom.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Csirkés kínai kel saláta-hoz!
Tápérték
Kalória:
167
kcal
Szénhidrát:
14
g
Fehérje:
14
g
Zsír:
6
g
Telített zsír:
2
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
32
mg
Nátrium:
404
mg
Kálium:
460
mg
Élelmi rost:
3
g
Cukor:
7
g
Vitamin A:
8628
IU
Vitamin C:
8
mg
Kalcium:
85
mg
Vas:
2
mg
Keyword
csirkés, kínai, saláta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!