Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Libamáj zsírjában
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Libamáj zsírjában.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
5
perc
perc
Sütés/főzés
35
perc
perc
Teljes idő
40
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
737
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
1
kg
libamáj
só
fekete bors
egész
tej
15
dkg
libazsír
8
dkg
vöröshagyma
1
dl
bor
5
g
fűszerpaprika
őrölt
1
db
zöldpaprika
1
db
paradicsom
Elkészítés
A májat egy órára tejbe áztatjuk, majd sózzuk, és a zsírjában sütni kezdjük. sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát.
Amint a hagyma pirulni kezd, felöntjük a borral és kevés vízzel, majd lefedve tovább pároljuk.
Ha megpuhult, sütőbe tesszük, pirosra sütjük, majd hűlni hagyjuk.
A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát, majd az egészet a májra kanalazzuk.
Tálalásig hűtőben tartjuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Libamáj zsírjában-hoz!
Tápérték
Kalória:
737
kcal
Szénhidrát:
28
g
Fehérje:
45
g
Zsír:
49
g
Telített zsír:
15
g
Többszörösen telítetlen zsír:
5
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
23
g
Koleszterin:
1326
mg
Nátrium:
844
mg
Kálium:
881
mg
Élelmi rost:
4
g
Cukor:
3
g
Vitamin A:
78502
IU
Vitamin C:
41
mg
Kalcium:
151
mg
Vas:
77
mg
Keyword
húsétel, liba
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!