Go Back
+ servings
Libamáj zsírjában

Libamáj zsírjában

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Libamáj zsírjában.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 35 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 737 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A májat egy órára tejbe áztatjuk, majd sózzuk, és a zsírjában sütni kezdjük. sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát.
  • Amint a hagyma pirulni kezd, felöntjük a borral és kevés vízzel, majd lefedve tovább pároljuk.
  • Ha megpuhult, sütőbe tesszük, pirosra sütjük, majd hűlni hagyjuk.
  • A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felszeletelt paradicsomot, paprikát, majd az egészet a májra kanalazzuk.
  • Tálalásig hűtőben tartjuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Libamáj zsírjában-hoz!

Tápérték

Kalória: 737kcalSzénhidrát: 28gFehérje: 45gZsír: 49gTelített zsír: 15gTöbbszörösen telítetlen zsír: 5gEgyszeresen telítetlen zsír: 23gKoleszterin: 1326mgNátrium: 844mgKálium: 881mgÉlelmi rost: 4gCukor: 3gVitamin A: 78502IUVitamin C: 41mgKalcium: 151mgVas: 77mg
Keyword húsétel, liba
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!