Go Back
+ servings
Húskenyér

Húskenyér

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Húskenyér.
5 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 1 óra
Teljes idő 1 óra 15 perc
Fogás főétel
Konyha Svéd
Mennyiség 6 főre
Kalória 358 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Egy őzgerincformát kikentem a margarinnal, majd kibéleltem a sonkaszeletekkel.
  • A tarját aprítógépben összezúztam, majd hozzáadtam a tejszínt és tojásfehérjét.
  • Sóval, őrölt borssal ízesítettem majd hozzáadtam az apróra vágott petrezselyemzöldet.
  • A massza felét óvatosan a formába öntöttem. Ráhelyeztem a főtt tojásokat, (csak a felébe, a másik fele tojás nélkül készült) majd ráöntöttem a massza másik felét és befedtem a lelógó sonka szeletekkel
  • 180°C fokos sütőben sütöttem.
  • Teljesen kihűtve, és vékonyan szeleteltem.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Húskenyér-hez!

Tápérték

Kalória: 358kcalSzénhidrát: 3gFehérje: 39gZsír: 20gTelített zsír: 7gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 7gKoleszterin: 186mgNátrium: 1051mgKálium: 432mgÉlelmi rost: 0.2gCukor: 0.5gVitamin A: 850IUVitamin C: 4.1mgKalcium: 160mgVas: 2.2mg
Keyword csirke, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!