A tészta hozzávalóiból szokásos módon kelt tésztát gyúrunk, kicsit lágyabb tésztát kapunk, kelni hagyjuk.
Addig a tölteléket összeállítjuk. Az étcsokit apró darabokra törjük és egy késes betétű robotgépbe tesszük. Hozzá rakjuk a többi hozzávalót is, majd aprítjuk, kenhető masszát kell hogy kapjunk.
Ha a tésztánk megkelt, kicsit átgyúrjuk, hosszú hengert formázunk belőle, melyet négy egyenlő részre vágunk.
Egyenként kör alakúra nyújtjuk. Fogjuk az egyik kört, megkenjük csokis töltelékkel, majd ráhelyezünk egy másik körlapot, széleit összenyomkodjuk, majd cikkekre vágjuk. Kifliket formázunk belőlük. A másik két körlappal és így járunk el.
Tepsibe rakjuk és tojással lekenjük. Szép aranybarnára sütjük.