Go Back
+ servings
Lecsó

Lecsó

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Lecsó.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 581 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A szalonnát apró kockára vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát és üvegesre sütjük.
  • Közben a paprikát és a paradicsomot apró kockára vágjuk, a paprikát hozzáadjuk a hagymához és megfonnyasztjuk.
  • Ezután ráöntjük a paradicsomot, megsózzuk és készre sütjük.
  • Ízesíthetjük erős paprikával, vagy üthetünk rá 2-3 tojást. Ha igényli sózzuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Lecsó-hoz!

Tápérték

Kalória: 581kcalSzénhidrát: 33gFehérje: 6gZsír: 49gTelített zsír: 12gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 26gTrans Fat: 1gKoleszterin: 24mgNátrium: 62mgKálium: 1173mgÉlelmi rost: 9gCukor: 21gVitamin A: 9227IUVitamin C: 356mgKalcium: 64mgVas: 2mg
Keyword egytálétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!