Lecsó
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Lecsó.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 10 perc perc
Sütés/főzés 30 perc perc
Teljes idő 40 perc perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 581 kcal
A szalonnát apró kockára vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott hagymát és üvegesre sütjük.
Közben a paprikát és a paradicsomot apró kockára vágjuk, a paprikát hozzáadjuk a hagymához és megfonnyasztjuk.
Ezután ráöntjük a paradicsomot, megsózzuk és készre sütjük.
Ízesíthetjük erős paprikával, vagy üthetünk rá 2-3 tojást. Ha igényli sózzuk.
Kalória: 581kcalSzénhidrát: 33gFehérje: 6gZsír: 49gTelített zsír: 12gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 26gTrans Fat: 1gKoleszterin: 24mgNátrium: 62mgKálium: 1173mgÉlelmi rost: 9gCukor: 21gVitamin A: 9227IUVitamin C: 356mgKalcium: 64mgVas: 2mg