A tojásokat különválasztjuk, a sárgáját a kristálycukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk az olajat, majd a lisztet, sütőport és végül a megszitált kakaóport.
A tojásfehérjéket a csipet sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan belevegyítjük a kakaós masszába. Egy kb. 32x22 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a piskótatésztát, és előmelegített sütőben 180°C fokon (légkeveréses 165 fok) kb. 40 perc alatt megsütjük.
A tepsiből kiborítjuk, a sütőpapírt lehúzzuk róla, és rácsra téve hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint 15 dkg porcukorral, majd a rummal és végül a gesztenyemasszával habosra keverjük.
A pudingport 5 dkg kristálycukorral és 1 dl hideg tejjel elkeverjük. A maradék 2 dl tejet felfőzzük, a tűzről levéve folyamatosan kevergetve hozzáöntjük a pudingporos tejet, habverővel folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
Ha a puding kihűlt, hozzákeverjük a gesztenyés vajkrémhez.
A habtejszínt a 2 dkg porcukorral, majd a habfixálóval kemény habbá felverjük.
A tepsit folpackkal kibéleljük, belehelyezzük a piskótalapot, rásimítjuk gesztenyekrémet, majd a tejszínhabot, és legalább 1-2 órára a hűtőbe tesszük. T