Elkészítjük a piskótát. A három tojássárgáját 3 evőkanál cukorral kikeverjük,majd hozzáadunk egy csöpp étolajat. Három kanál lisztet és a tojások kemény habját óvatosan bele keverjük. Sütőpapírral bélelt 25x 35 cm -es tepsiben megsütjük.
Vizes konyharuhával két oldalról tekerjük fel. Ezt még egyszer megismételjük, így két tekercsünk lesz. Hűlni hagyjuk.
Ha kihűlt, megkenjük barack lekvárral. Középen ketté vágjuk, így 4 tekercsünk lesz. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a tekercseket, majd elkészítjük a barna tésztát...
A hat tojássárgáját a cukorral kikeverjük, a többi hozzávalóval együtt jól kikavarjuk. A végén a tojások kemény habja következik. A piskótatekercsek közé egyenletesen elosztjuk úgy hogy a tetejére is maradjon egy kevés.
Előmelegített sütőben sütjük tűpróbáig.
A krémhez: 6 dl. tejben 2 csomag vanília pudingot felfőzünk, és hűlni tesszük. 20 dkg margarint a15 dkg porcukorral kikeverünk és a kihűlt krémmel jól összedolgozzuk. Ha a tésztánk kihűlt, a krémet a tetejére kenjük, és egyenletesen elsimítjuk.