A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze, majd olajjal megkenjük a tésztagombóc tetejét, és folpackba csomagoljuk. Ezt követően 1 órán át szobahőmérsékleten pihentetjük.
Az elektromos darálóval morzsásra aprított kenyeret egy serpenyőben az olvasztott vajon aranybarnára pirítjuk. Ha kihűlt, cukorral és fahéjjal keverjük össze.
Az almákat meghámozzuk, félbevágjuk, eltávolítjuk a magházát, és vékony szeletekre vágjuk. Ezeket citromlével forgatjuk össze.
A tésztát enyhén lisztezett abroszon nagyon vékonyra nyújtjuk. Megkenjük olvasztott vajjal, a szélére szórjuk a morzsát, ráhalmozzuk az almaszeleteket és a rumban áztatott mazsolát. A tészta két szélét a töltelékre hajtjuk, majd az abrosz segítségével feltekerjük.
A tésztarudat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és 180 °C-on körülbelül 30 percig sütjük.