Go Back
+ servings
Gyümölcstorta

Gyümölcstorta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Gyümölcstorta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 40 perc
Teljes idő 55 perc
Fogás desszert
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 578 kcal

Hozzávalók
  

a tésztához:

a tetejére:

  • 1 csomag pudingpor puncs ízű
  • 5 dl tej
  • 3 cukor
  • 1 csomag tortazselé
  • 7 dkg meggy

Elkészítés
 

  • Válasszuk szét a tojásokat.
  • A tojások sárgáját a cukorral keverjük habosra. Közben a margarint olvasszuk fel. A lisztet keverjük el a sütőporral és az olvasztott margarinnal együtt, apránként dolgozzuk össze a tojássárgás cukorral.
  • A fehérjét verjük kemény habbá, majd adjuk azt is a tésztához. Kikent gyümölcstorta formában előmelegített sütőben süssük készre!
  • A megsült alapot hagyjuk egy kicsit hűlni, és készítsük el a pudingot a zacskón szereplő utasításoknak megfelelően. Ha kicsit hűlt a kész puding, öntsük óvatosan a torta mélyedésébe és várjunk egy keveset, amíg dermed egy kicsit.
  • Közben felvághatjuk a gyümölcsöt és elkészíthetjük a tortazselét, amivel végül be fogjuk vonni a torta tetejét!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Gyümölcstorta-hoz!

Tápérték

Kalória: 578kcalSzénhidrát: 73gFehérje: 11gZsír: 28gTelített zsír: 8gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 12gTrans Fat: 1gKoleszterin: 135mgNátrium: 708mgKálium: 288mgÉlelmi rost: 1gCukor: 41gVitamin A: 1286IUVitamin C: 1mgKalcium: 379mgVas: 2mg
Keyword sütemény, torta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!